Zigbee LED dimmer

De Zigbee LED dimmer 891105 is een slimme, praktische én bijzonder veelzijdige keuze. De dimmer sluit geweldig aan op de Smart Homes waar steeds meer mensen vandaag de dag in wonen. Dus wil de klant op afstand verlichting dimmen? Dan is het draadloze Zigbee-protocol is dan geschikt.

Het is een populair protocol, goed geschikt om allerlei verlichting, dimmers en andere apparaten en afstandsbedieningen aan elkaar te koppelen. Een LED dimmer met Zigbee past op die manier naadloos in een breder systeem voor huisautomatisering of domotica.

Onze smart LED dimmer voor Zigbee kan tussen 0 en 200W dimmen. En zoekt u naar een Zigbee 12V LED dimmer? Deze Zigbee dimmer is naadloos te integreren in de eigen Klemko bridge of bridges met het Zigbee protocol, zoals Philips Hue. Hiermee zorgen we bij LUMIKO precies voor de LED dimmers die u nodig heeft voor de installatie. Dat biedt ook de mogelijkheid om LED-strips en alle andere soorten LED verlichting te dimmen.

Eenvoudig koppelen

Het koppelen van de Zigbee LED dimmer is eenvoudig. Dankzij één en hetzelfde protocol zijn er allerlei lampen, schakelaars, dimmers en andere toepassingen beschikbaar. Vervolgens kan de klant de verlichting zowel handmatig als met een app bedienen. Dat biedt zelfs de mogelijkheid om programma’s of scenes te ontwerpen, waarin de verlichting een bepaalde gedimde stand inneemt.

De Zigbee dimmer voor LED combineert goed met andere toepassingen volgens hetzelfde protocol. Dat maakt het ‘inleren’ van de nieuwe dimmer bijzonder eenvoudig. Het resultaat is een systeem dat naadloos samenwerkt, zelfs als de klant de nieuwe dimmer(s) wil gebruiken in bestaande scenes of programma’s.

Voor de smart LED dimmer met Zigbee hebben we natuurlijk een compact geheel ontwikkeld dat goed past met bijvoorbeeld de gebruikelijke merken voor afdekking. Dat betekent dat u standaard gebruik kunt maken van de modellen op basis van 4mm. Daarnaast is het mogelijk een 6mm as met as-adapter te gebruiken, zodat u daar alle kanten mee op kunt.

Slim dimmen voor alle LED verlichting

Dankzij de LED dimmer op basis van Zigbee is het een fluitje van een cent om slim dimmen van LED verlichting mogelijk te maken. De dimmer denkt voor u, waardoor u het ingewikkelde werk niet zelf hoeft te doen.

Onze LUMIKO-dimmers hebben maar twee draden. De nuldraad ontbreekt omdat we dit ondervangen met intelligente software. Die software zorgt ervoor dat de dimmer de LED verlichting op de juiste wijze dimt. Dat biedt bijvoorbeeld mogelijkheden voor slimme dimmers met Zigbee in oudere woningen. Daar is niet altijd een nuldraad beschikbaar. Met onze toepassing is dat niet nodig, terwijl de klant toch profiteert van het slimme en praktische protocol.

Ook wordt het nu dus heel eenvoudig om uw bestaande verlichting SMART te maken. Door de huidige dimmer te vervangen door de Zigbee dimmer, zijn alle aangesloten lichtbronnen of drivers via de app en handmatig te bedienen.


Een greep uit ons
LED dimmer assortiment

Fase aansnijding
Druk draai dimmers

Dimmer voor smart home

Dus zoekt u een slimme dimmer voor een smart home? De Zigbee LED dimmer is dan een uitstekende keuze. De installatie is snel en makkelijk uit te voeren. Dankzij het ontbreken van de nuldraad zijn er maar twee draden voor nodig. Vervolgens kunt u de nieuwe dimmer eenvoudig inregelen in de bestaande app voor huisautomatisering of domotica. Het resultaat is een systeem dat soepel werkt, ook inclusief de nieuwe dimmer(s).

Dimmer combineren met gewone schakelaar

Dus wilt u een schakelaar ombouwen naar een dimmer voor LED? Met onze universele toepassing kunt u daar moeiteloos voor zorgen. Aansluiten is eenvoudig en de configuratie gebeurt automatisch.

Heeft u vragen over onze Zigbee LED dimmer?

Bel ons op telefoonnummer +31 88 002 3300, stuur ons een e-mail naar info@klemko.nl of gebruik het onlinecontactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Contact opnemen