Voordelen

Benieuwd welke soorten dimmers er voor LED beschikbaar zijn? We zetten de diverse soorten LED dimmers graag voor u op een rij. In alle gevallen gaat het om onze slimme dimmers. Die bevatten intelligente software, om zich aan te passen aan de belasting. Dat voorkomt dat er een nuldraad nodig is. Dit is met name praktisch in oudere woningen en panden, waar die draad vaak niet getrokken is.

Dankzij onze oplossingen is het toch mogelijk om een LED dimmer te gebruiken. Bovendien hebben we daarvoor alvast rekening gehouden met het afdekmateriaal. De dimmers zijn standaard geschikt voor 4mm. En gaat het om 6mm? Dankzij een as-adapter hoeft ook dat niet tot problemen te leiden.

Slim dimmen voor alle LED verlichting

Bent u benieuwd naar de soorten LED dimmers om de verlichting slim te dimmen? Bij ons is er geen sprake van een nuldraad. In plaats daarvan bevat de dimmer intelligente software. Die analyseert de belasting en fluctuaties daarin, om de dimmer er vanzelf op aan te passen. Ondertussen zijn de dimmers voor LED verlichting natuurlijk heel compact. Ze laten zich makkelijk aansluiten en makkelijk afwerken. En de dimmers zijn heel betaalbaar, zodat u daar voor de klant zonder problemen gebruik van kunt maken.

De LUMIKO-dimmers op een rij

We zetten de verschillende soorten dimmers voor LED op een rij:

•  891042: populaire keuze
Een universele en populaire keuze, die goed geschikt is voor allerlei verschillende situaties. Dit is wat de meeste installateurs standaard op voorraad hebben.

•  DUO-dimmer: bij weinig ruimte
Dankzij de DUO-dimmer voor LED is het niet nodig om twee dimmers bij elkaar te plaatsen. Met één dimmer in krap schakelmateriaal kunt u twee groepen dimmen.

•  Dimmer voor fase-aansnijding of -afsnijding
Onze dimmer voor fase-aansnijding óf -afsnijding is voor beide geschikt. Via een schakelaar verandert u de functie. Dat scheelt de helft aan voorraad.

•  891038: bij klein vermogen
Gaat het om het dimmen en schakelen van klein vermogen voor de klant? Dan is deze dimmer waarschijnlijk goed geschikt.

•  891028: bij groot vermogen
Bij groot vermogen is het in plaats daarvan verstandiger om hier gebruik van te maken. Dat geldt ook als het (toekomstig) vermogen nog niet goed duidelijk is.

•  891032: master-master dimmer
Met de master-master dimmer van Klemko kunt u één of meerdere lichtbronnen dimmen of schakelen vanaf meerdere locaties.

•  891105: Zigbee-dimmer
Deze LED dimmer schakelt op basis van het Zigbee-protocol. Dat maakt combinaties mogelijk met andere verlichting en toepassingen via dit protocol.

•  891110: Z-Wave dimmer
Dat geldt ook voor Z-Wave, een ander populair protocol dat de klant kan gebruiken voor huisautomatisering of domotica.

•  LED dimmers met hotelschakeling
Ten slotte zijn er LED dimmers beschikbaar, speciaal voor hotelschakelingen.

Soorten dimmers voor LED

Onze specialisten vertellen u graag meer over de verschillende soorten dimmers voor LED. Aan de hand daarvan zoeken we samen met u naar de beste keuze, bijvoorbeeld voor een specifieke toepassing. Met onze producten kunt u vervolgens makkelijk en snel een LED-dimmer plaatsen.


Een greep uit ons
LED dimmer assortiment

Heeft u vragen over onze LED dimmer fase afsnijding?

Bel ons op telefoonnummer +31 88 002 3300, stuur ons een e-mail naar info@klemko.nl of gebruik het onlinecontactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Contact opnemen