Universele LED dimmer

Onze universele LED dimmer is geschikt voor bijvoorbeeld retrofit lampen en verlichting met professionele LED drivers. De aansluiting en montage is bijzonder eenvoudig en snel, bijvoorbeeld dankzij het ontbreken van de nuldraad. De intelligente software in de dimmer analyseert fluctuaties in de belasting, om zich daar helemaal zelf op aan te passen.

Dat betekent dat onze LUMIKO universele LED dimmer geschikt is voor bijna alle soorten verlichting die de klant wil gebruiken. Het levert u een snelle montage op, waarvoor we bovendien alvast rekening hebben gehouden met de afdekmaterialen.

Standaard afdekmaterialen gebruiken een 4mm as. Hier hebben we de dimmer voor LED op afgestemd, zodat dit in de meeste gevallen naadloos in elkaar past. En gaat het om 6mm? Geen zorgen, dan is er een as-adapter beschikbaar om ook in dit geval voor de aansluiting te zorgen.

Snelle en makkelijke montage

Dankzij de snelle en makkelijke montage is de universele LED dimmer goed geschikt om bijna alle verlichting 2-draads te dimmen. Het gaat bijvoorbeeld om retrofit LED lampen en professionele verlichting met een LED driver. Onze Klemko D-PAF-200-LED is er uitstekend voor geschikt.

De dimmer gebruikt fase afsnijding (Tronic, Traling edge, RC). De software in de dimmer neemt de rol van de nuldraad over, zodat u daar geen gebruik van hoeft te maken. Dat is met name prettig in toepassingen waar de schakelaar door een dimmer vervangen wordt, zoals in oudere woningen

Bovendien is onze D-PAF-200-LED voorzien van handige insteekcontacten. Dat wisselcontact maakt een integratie met hotelschakelingen mogelijk. Ook is de dimmer alvast voorzien van een dubbele fase-invoer. Dat maakt doorlussen mogelijk.

Slim dimmen voor alle LED verlichting2

Het resultaat is een slimme universele dimmer voor LED, die goed geschikt is voor allerlei verschillende toepassingen. Ondertussen zorgen we ervoor dat u de montage snel en eenvoudig kunt doen, precies op de manier die de klant graag ziet.

Vervolgens gebruikt de klant een slimme dimmer, zonder dat diegene daar iets van merkt. De intelligente software in de dimmer doet het werk, bijvoorbeeld om het ontbreken van de nuldraad op te lossen. Zo gaat het om een gebruiksvriendelijk en eenvoudig systeem, dat u als installateur vlot en gemakkelijk kunt monteren.


Een greep uit ons
LED dimmer fase afsnijding assortiment

Fase aansnijding
Druk draai dimmers

Universele LED dimmer4

Zoekt u een universele LED dimmer die zich zonder moeite makkelijk laat aansluiten? Dat is precies waar we voor zorgen. Bovendien berekenen we daarvoor een scherpe prijs. We ontwikkelen oplossingen waar installateurs echt wat aan hebben. Op die manier maken we het werk graag een beetje makkelijker, terwijl de klant profiteert van de gewenste (dim)mogelijkheden.

Heeft u vragen over onze LED dimmer fase afsnijding?

Bel ons op telefoonnummer +31 88 002 3300, stuur ons een e-mail naar info@klemko.nl of gebruik het onlinecontactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Contact opnemen