Over Lumiko

Vierkant en breedstralend of rond met een ovaal lichtbeeld: wensen en lichtbeleving verschillen per persoon.
De uitgebreide Lumiko collectie helpt de installateur om flexibel een oplossing te bieden aan de klant.
Door de onderdelen te combineren creëert u eenvoudig bijzondere armaturen op maat voor uw klant.

Klemko Techniek B.V. is een Nederlands familiebedrijf dat sinds oprichting in 1946 staat voor slimme innovatieve hoogwaardige
elektrotechnische producten. Samen met installateurs, de groothandel en ieder ander met passie voor elektrotechniek.


Onderdeel van Klemko Techniek

Met de formules Klemko, Maskate en Panflex bouwen we weloverwogen aan een breed scala producten om iedere klant een fan te maken. Met altijd één doel voor ogen:

De installateur sneller, efficiënter en slimmer te laten werken op een laagdrempelige manier.

Klemko is producent van innovatieve LED verlichting, lichtbesturingen en aansluit- en ventilatietechniek van hoge kwaliteit. Specifiek ontworpen voor de professionele elektrotechnische installateur.

KLAC

Het Klemko Led Applicatie Centrum is ontwikkeld om de verbinding tussen techniek en emotie te beleven. Zo ervaart u wat licht met een ruimte en de sfeer doet.

Het KLAC is opgedeeld in twee delen met een oppervlakte van 400m²: een showroom met onze productlijnen en het belevingscentrum. Hier ervaart u de nieuwste technologieën op het gebied van led en lichtbesturingen. Het belevingscentrum bestaat uit vier omgevingen: een woonkamer, winkel, kantoor en horecagelegenheid. Met een druk op de knop wisselen de lichtscènes waardoor er per omgeving verschillende ambiances ontstaan.

Groothandel

Klemko levert uitsluitend via elektrotechnische, technische en verlichtingsgroothandels. Samen met deze partners zorgt Klemko voor betrouwbaar advies en verrassende oplossingen op het juiste moment.

Uitgangspunt

Hoe divers het productassortiment ook is, het uitgangspunt van elk product is om de elektrotechnische installateur sneller, efficiënter en slimmer te laten werken op een laagdrempelige manier.

Wilt u meer weten over onze organisatie?

Bel ons op telefoonnummer +31 88 002 3300, stuur ons een e-mail naar info@klemko.nl of gebruik het onlinecontactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Contact opnemen