LED dimmer fase afsnijding

U zoekt een dimmer voor fase afsnijding. Onze Klemko/Lumiko D-PAF200-LED is dan de juiste keuze. Het is een
dimmer voor retrofit lampen en professionele verlichting met een LED-driver.

Onze oplossingen zijn geschikt voor praktisch alle LED lampen die u wilt dimmen, in dit geval gaan het om fase
afsnijding, dus 2-draads dimmen verwijderen. De software in onze dimmer analyseert automatisch de fluctuaties
in de balasting, om de dimmer daar automatisch op aan te passen. Er is daardoor geen draad nodig,
zonder dat dit de werking zal beïnvloeden.

Voor retrofit lampen en LED drivers

Onze Lumiko dimmers zijn speciaal geschikt voor retrofit lampen zodat u daar zonder problemen gebruik van kunt maken. Dat geldt daarnaast ook voor professionele verlichting met LED drivers.

De fase afsnijdende dimmer voor LED laat zich eenvoudig aansluiten en daardoor makkelijk installeren. Dat geldt op basis van 230V en voor 1 tot 200 Watt.

Op deze dimmer kunnen maximaal 15 lichtbronnen of LED drivers worden aangesloten.

De dimmer is eenvoudig, eenmalig, ’in te leren’ zodat de juiste dimprestaties behaald worden op basis van de aangesloten belasting. 
Dankzij de insteekcontacten is het aansluiten van de D-PAF200-LED een stuk makkelijker dan u misschien gewend bent. Uiteraard is het mogelijk om de dimmer netjes in te bouwen, zodat u dat voor de klant uit het zicht wegwerkt.
 

Slim dimmen voor alle LED verlichting

Onze Klemko D-PAF200-LED kan dimmen met fase afsnijding (Tronic, Trailing edge, RC). Bovendien bevat de dimmer onze slimme software. Dat voorkomt een extra derde draad. In plaats daarvan past de software de dimmer automatisch aan om de fluctuaties in belasting moeiteloos op te vangen. Het resultaat is een slimme LED dimmer, die we bovendien voor een bijzonder betaalbare prijs kunnen aanbieden.

Dus zoekt u een slimme én voordelige manier om professioneel te dimmen? Dan is dat precies de combinatie waar we bij LUMIKO voor zorgen. Bovendien kunnen alle Lumiko led dimmers voorzien worden van de afdekkingen van de meeste merken schakelmateriaal, zoals, Jung, Gira, Merten, Peha, Berker en Bush-Jager. Voor bush-jager wordt er zelfs standaard een 6mm as adapter bijgeleverd.


Een greep uit ons
LED dimmer assortiment

Fase aansnijding
Druk draai dimmers

LED dimmer fase afsnijding: professionele keuze

Onze D-PAF-200-LED dimmer voor fase afsnijding heeft een insteek wisselcontact voor het aansluiten van een wisselschakelaar in hotelschakelingen. Bovendien is de dimmer voorzien van een dubbele fase-invoer om door te kunnen lussen. Dankzij de traploze na-regeling valt de onderzijde van het vermogen tussen 5 procent en 30 procent in te stellen.

Heeft u vragen over onze LED dimmer fase afsnijding?

Bel ons op telefoonnummer +31 88 002 3300, stuur ons een e-mail naar info@klemko.nl of gebruik het onlinecontactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Contact opnemen