Duo dimmer LED

Onze duo dimmer voor LED 891200 is bijzonder goed geschikt wanneer er weinig ruimte is in het schakelmateriaal. Dus wilt u meerdere groepen aansturen, maar heeft u niet de ruimte voor twee LED dimmers? Geen zorgen, in dat geval kunt u gebruik maken van onze dimmer voor LED in een duo variant.

Dankzij het compacte ontwerp is de toepassing zeer geschikt voor inbouw. Zo zorgen we ervoor dat er maar weinig ruimte nodig is, om er vervolgens twee groepen verlichting mee te kunnen dimmen en schakelen. Dus zoekt u een duo dimmer voor LED verlichting? Dan is dat precies waar we voor zorgen.

Voor de speciale duo-dimmer voor LED kunt u gebruik maken van verschillende afdekkingen van Klemko. Die zijn beschikbaar voor bijvoorbeeld combinaties met de materialen van Jung, Berker en Peha. U heeft de keuze uit modellen in RAL 9010 (wit) en in RAL 9013 (creme). Zo maken we het u graag gemakkelijk om het aan te sluiten binnen het bestaande systeem van de klant.

Sinds kort zijn de afdekkingen voor Jung en Gira ook in het zwart verkrijgbaar!

Ideaal bij krap schakelmateriaal

Dus is er weinig ruimte beschikbaar in het schakelmateriaal, maar wilt u de dimmer(s) netjes inbouwen? Met een dimmer voor LED in duo is het niet nodig om daar twee stuks voor te gebruiken. In plaats daarvan is het met één dimmer mogelijk om twee groepen te dimmen en schakelen.

Dat wil zeggen, de duo-toepassing biedt de mogelijkheid voor de twee verschillende groepen. Dat biedt mogelijkheden om zowel de verlichting voor de eetkamertafel als de zithoek vanuit één plek te regelen. Het is ook mogelijk led strips via een fase afsnijding 24V driver te dimmen. Op die manier kunt u ondanks de krappe ruimte in het schakelmateriaal toch de volledige flexibiliteit bieden die de klant belangrijk vindt.

Onze duo dimmer voor LED is geschikt voor maximaal twee keer 100W aan vermogen. Op die manier kunt u er zonder problemen voldoende LED verlichting op aansluiten, bijvoorbeeld voor de eetkamer en de woonkamer.

Slim dimmen duo led

Onze duo LED dimmer en andere oplossingen bieden de mogelijkheid om alle LED verlichting voor klanten slim te dimmen. Dat doen we op basis van twee draden, omdat de nuldraad daarvoor ontbreekt.

Die nuldraad is niet nodig, omdat de dimmer intelligente software bevat. De software zorgt ervoor dat de belasting geen probleem vormt. Dat biedt mogelijkheden in bijvoorbeeld oude woningen, waar vaak geen nuldraad beschikbaar is.

Bovendien hebben we alvast rekening gehouden met de materialen voor afdekking. Standaard is er sprake van 4mm, waarop u onze LED duo dimmer goed kunt aansluiten. En gaat het om 6mm? Dan kunt u gebruik maken van een 6mm as met as-adapter.


Een greep uit ons
LED dimmer assortiment

Fase aansnijding
Druk draai dimmers

DUO dimmer LED

Met onze duo dimmer voor LED sluit u in de krappe ruimte van het schakelmateriaal toch zonder problemen twee groepen aan. Dat biedt meer mogelijkheden in minder ruimte, bijvoorbeeld in oude woningen. Of op andere plekken in huis, waar niet voldoende ruimte beschikbaar is voor twee dimmers voor LED.

Heeft u vragen over onze DUO dimmer?

Bel ons op telefoonnummer +31 88 002 3300, stuur ons een e-mail naar info@klemko.nl of gebruik het onlinecontactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Contact opnemen