Dimmer combineren met gewone schakelaar

Hoe kunt u een dimmer combineren met een gewone schakelaar? LED verlichting vraagt om de juiste dimmer, bijvoorbeeld om flikkeren en andere problemen te voorkomen. Onze Bikkel LED dimmer is daarvoor uitstekend geschikt.

Het gaat om een compacte universele inbouwdimmer voor LED verlichting tot 100VA. U kunt daarmee tot maximaal 13 afzonderlijke LED lampen of drivers dimmen.

Bikkel LED dimmer

De Bikkel LED dimmer helpt een schakelaar of pulsdrukker om te bouwen naar een dimmer, geschikt voor LED. Het is de makkelijkste manier om een standaard schakelaar slim te maken. Onze toepassing laat zich gewoon inbouwen achter de bestaande schakelaar, waardoor die gewoon kan blijven zitten.

De schakelaar verandert in een slimme LED dimmer, voorzien van onze intelligente software. Bovendien kunt u de Bikkel zowel in serie met de schakelaar naar de lamp installeren als met een afzonderlijke potentiaalvrije schakelaar.

Slim dimmen voor alle LED verlichting

Door de dimmer te combineren met een gewone schakelaar of een pulsdrukker, creëert u een zowel slimme als eenvoudige oplossing. De Bikkel stelt zich gewoon zelf in, daar hoeft u zelf niet mee aan de slag. Dankzij intelligente autotuning-software past het systeem zich aan op de aangesloten belasting. Vervolgens biedt de dimmer de mogelijkheid om het minimale lichtniveau in stappen van 6 procent in te stellen.

Onze LUMIKO Bikkel LED dimmer combineert een aantal fijne voordelen:

•  Minimale belasting: slechts 1W
•  Geschikt voor vrijwel alle merken schakelmateriaal
•  Geen nuldraad nodig
•  Geschikt voor retrofit LED
•  Geschikt voor LED met externe driver
•  Fase afsnijding


Een greep uit ons
LED dimmer fase afsnijding assortiment

Dimmer voor smart home

Vraagt uw klant om slimme LED dimmers die samenwerken met de bestaande protocollen? Als het gaat om Zigbee maakt u met onze LUMIKO-dimmer de juiste keuze. Bovendien bevat de dimmer dezelfde compacte afmetingen en universele eigenschappen zoals u dat misschien kent van onze andere producten.

Heeft u vragen over het combineren van een dimmer met een gewone schakelaar of pulsdrukker?

Bel ons op telefoonnummer +31 88 002 3300, stuur ons een e-mail naar info@klemko.nl of gebruik het onlinecontactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Contact opnemen